Anderen over mij

Wat zeggen anderen over Bas Thijs?

“Well Bas, you have really done an excellent job informing everyone day after day. And your English is perfect. What a clever young man you are. You have really done an enormously important task for us all, relatives and friends. You should have a golden medal. Anyway my deep heartfelt thanks. From the bottom of my heart.”
Karin Wiking, onderscheiden met de High Cross Medal and Order, verbindingspersoon Moeder Teresa´s Sick and Suffering co-workers in Scandinavia.

“Communicatie is een subjectief vak. Een mening heeft iedereen wel, maar Bas slaagt erin om deze goed te onderbouwen. Zijn analyse van onze online communicatie was niet alleen treffend, maar ook nog bijzonder goed gedocumenteerd. Hier en daar scherp, geen open deuren en op een manier waardoor je aan het denken wordt gezet. Komt voorlopig nog niet onderop de stapel.”
Jasper Ludolph, Dolte Stedenbouw

“Bas is heavily involved in the project and thinks actively. He contributes in several solutions and thereby monitors the budget. Bas’ goal is to tailor and that is reflected. Nice partnership!”
Femke Landman, Woningbouwvereniging Gelderland

“Wij hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met Bas; voornamelijk tav de diverse websites die hij voor ons heeft opgezet. De laatste, onze eigen algemene vernieuwde site, heeft hij zo opgezet dat we die zelf kunnen onderhouden. Hij heeft daar hier twee mensen voor opgeleid om te werken met het CMS-systeem, waaronder ikzelf. Dat heeft hij rustig, stap voor stap en duidelijk uitgelegd en hij heeft nog een paar nuttige suggesties voor promotie van onze organisatie gedaan en hoe we hiermee onszelf het beste in de online donateurs-“markt” kunnen zetten; iets wat toen geheel nieuw voor ons was. Ik ben daar sindsdien zelfstandig daarmee aan de slag. Ik kan me niet herinneren dat ik sinds begin 2011 (sinds de site operationeel is) een keer een vraag heb moeten stellen over hoe iets moet of werkt. Ik kan hem dus ook van harte aanbevelen.”
Willem-Jan van Wijk, directeur Vluchtelingen in de Knel

“Allemaal tevreden vrijwilligers! Na het volgen van twee interactieve cursusavonden over wat online marketing en sociale media voor je vereniging of organisatie kunnen betekenen, ging er een wereld voor de deelnemers open. Door de enthousiaste uitleg en begeleiding van Bas hebben veel vrijwilligers handvatten gekregen om hun vereniging beter op de kaart te zetten.
Mariëlle den Hoed, beleidsmedewerker Welzijn, gemeente Bergambacht

“AKA Design houdt de structuur en technische snufjes van een website overzichtelijk. Daarmee kreeg de site www.karakterpanden.nl een eenvoudige en heldere uitstraling. Deze manier van werken scheelt natuurlijk ook in tijd en geld. Deadlines worden gehaald. De prijs is gunstig.”
Fulco Treffers, Karakterpanden

“AKA Design heeft snel gewerkt, en van bijna niets een opvallende en heel leesbare en overzichtelijke site gebouwd. Deze webdesigner zet heel snel nieuwe teksten op de site en is ook nog nauwkeurig.
Ik ben zo verschrikkelijk blij met deze site, het is fantastisch dat we er allemaal naar kunnen verwijzen, ook al die lokale clubjes die niet zo heel goed weten wat er precies speelt, en bij alle pers-dingen staat het erbij. Het scheelt zoveel dat alles gewoon overzichtelijk bij elkaar staat, en dat iedereen kan vinden wat hij nodig heeft!”

Rian Ederveen, coördinator Stichting Los / Nacht van de Vervanging

“Het ziet er prachtig uit!!! Nogmaals mijn hele grote complimenten!!!”
Ad Maas, POM-leercentrum

“Kritische, scherpe opmerkingsgave. Thijs is tegelijkertijd heel sensitief en genuanceerd. Ik denk dat iemand met een combinatie van deze eigenschappen tot heel veel goeds in staat is.
Maria van de Bol, conrector VWO volwassenenonderwijs

“Bas heeft een WO denkniveau en een HBO hands-on mentaliteit”
Ivana Ivkoviç, filosofe

“Coaching (…) gaat hem goed af. (…) goede betrokkenheid (…) nieuwe, creatieve ideeën (…) hart op de juiste plek.”
Jack Heesterbeek, adjunct-directeur ROC Eindhoven

“Als beeldend kunstenaar heb ik met Bas heel goede ervaringen. Er werd accuraat gereageerd en ik werd verrast met een zeer creatieve uitvoering. Ook de prijsvoering van dit bedrijfje is plezierig; kortom hier moet u zijn!”
Geny Titus, beeldend kunstenaar

“Hij heeft ons gezin gered, ik kan het niet anders zeggen. Zowel ik als mijn dochter weten op ons tachtigste nog precies wie hij is.”
ouder van ex-mentorleerlinge die anoniem wenst te blijven

Aan het einde van een gesprek met AKA Design: “Nú begrijp ik wat ik bedoel!
Peter Paulusse, Bill Balloon Games

Eén gedachte over “Anderen over mij

Geef een reactie