Verbeter je website

Wil je:

  • Meer terugkerende bezoekers op je website
  • Meer inschrijvers voor je nieuwsbrief
  • Meer bezoekers die klant bij je worden
  • (of als je een non-profitorganisatie hebt, meer bezoekers die vrijwilliger of donateur bij je worden)
  • Beter gevonden worden op Google
  • Wil je een easy kennismaking met mij, waarbij je niet direct diep in je portemonnee hoeft te graaien?
  • Wil je weten met welke drie tot vijf kleine acties je snel resultaat kunt boeken? Ook als je niet onderlegd bent in alle ins en outs van webdesign?

Boek dan nu een professioneel advies voor een laag bedrag!

Ken je dat gevoel, dat je eigenlijk wel wat aan je website zou willen verbeteren, maar niet weet waar je moet beginnen?
Het wordt al snel een blok aan je been. Je ziet er misschien tegenop omdat, als je eenmaal begint, je alles wel aan kunt pakken. Die ene knop kan duidelijker, eigenlijk moeten alle teksten een keer herschreven worden, het ontwerp kan misschien beter, wellicht is de koppeling met sociale media nog niet goed of gebruik je die nog niet, en…
En dat is nog afgezien van de vraag of je al die wijzigingen zelf wel kunt maken, of dat je er een dure webdesigner voor nodig hebt…

Je weet dat je nu kansen laat liggen.
Dat veel bezoekers snel afhaken en niet meer terugkomen. Laat staan dat je tevreden bent over het aantal bezoekers wat dankzij je site een trouwe klant wordt. Of, als je voor een goed doel werkt, het aantal bezoekers wat vrijwilliger of donateur wordt.

Maar waar te beginnen? Wat zouden nu 3 tot 5 kleine en overzichtelijke acties zijn waardoor je klantenbestand groeit, zonder dat je daar enorm veel tijd of geld aan kwijt bent?

Laat nu je website analyseren voor een laag bedrag!

Wil je meer klanten via je website binnen krijgen?
Ik analyseer je bestaande website op verbetermogelijkheden. Kleine aanpassingen met een groot effect.

Goud of zilver?
Een volledige analyse plus rapport kost je normaliter al snel een paar honderd euro. Je krijgt dan een gedetailleerd rapport over elk denkbaar onderdeel. Een heel goede keuze als je je website grondig wilt aanpakken. Neem vooral contact op als je er echt voor wilt gaan.

Maar misschien hoeft het wel niet zo heel diep en grondig. Misschien heb je daar wel helemaal geen tijd voor. Wat als je nu een paar dingen wilt veranderen, hooguit vijf? Zodat het behapbaar wordt? Wat als je nu de kleinste acties met het grootste effect nastreeft? Dat is efficiënt en goedkoop, en het is precies het aanbod wat je op deze pagina aantreft.

Wil jij een website die werkelijk klantmagnetisch is?
Wil je goed worden gevonden via Google? Wil je dat mensen niet alleen makkelijker naar je website komen, maar ook vaker terugkomen? Ben je het beu om veel unieke bezoekers te trekken die niets bestellen? Of wil je meer inschrijvers voor je nieuwsbrief?
Bestel dan nu je basis analyse!

Een professioneel advies met vijf verbeteracties voor je website, voor slechts 100 euro! (ex BTW)
Is je website al perfect? Verlies je nooit potentiële klanten omdat je website niet voor verbetering vatbaar is? Zeker weten?
Ik daag je uit. Kan ik je niet minstens drie zinnige verbeteracties aanraden, dan betaal je natuurlijk niets!
Je laat toch geen kansen liggen?

Bijsluiter
Aan mooie gladde praatjes heb je niks. Verwacht dus geen praatje voor de vaak, maar een duidelijke, ongezouten maar gefundeerde mening, gebaseerd op jarenlange ervaring.
Ik ga het niet easy voor je maken, maar ik ga je recht voor zijn raap vijf punten geven waarmee je daadwerkelijk meer klanten aan je bindt, en je vertellen hoe je dat zonder enorme tijds- of geldinvestering kunt doen.
Wil je liever iemand die alles verzacht en die je naar de mond praat? Dan zal je je bij een ander meer thuis voelen.

Eerdere klantervaring met de volle analyse:
“Communicatie is een subjectief vak. Een mening heeft iedereen wel, maar Bas slaagt erin om deze goed te onderbouwen. Zijn analyse van onze online communicatie was niet alleen treffend, maar ook nog bijzonder goed gedocumenteerd. Hier en daar scherp, geen open deuren en op een manier waardoor je aan het denken wordt gezet. Komt voorlopig nog niet onderop de stapel.”

Jasper Ludolph, Dolte Stedenbouw

Stel niet langer uit, gun jezelf succes

Gun jezelf deze kans, en bestel direct hieronder. Ik stuur je dan binnen enkele minuten een mail met uitleg over hoe je kunt betalen.
Zodra ik je betaling binnen heb, ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een professioneel, op maat gemaakt advies, waarmee je daadwerkelijk meer websitebezoekers aan je kunt binden.

> Bestel hier <

[si-contact-form form=’6′]

Dank je voor je antwoorden en je bestelling!